miercuri, 25 iunie 2014

Agenda Constructiilor: OCTAGON- Lucrari geotehnice de peste 6,5 milioane de euro in Romania

Octagon Contracting & Engineering, unul dintre principalii constructori de fundatii speciale si lucrari geotehnice din Romania, cu afaceri de 19,6 milioane de euro realizate in 2013, lucreaza, in aceasta perioada, la proiecte in valoare de circa 6,5 milioane de euro la nivel national.

Pentru 2014, conducerea companiei estimeaza un nivel total al incasarilor de ~16 milioane de euro.
Alexandros Ignatiadis

"In prima parte a anului in curs am demarat lucrarile la trei proiecte noi. In martie am inceput executia suprastructurii cladirii B din cadrul ansamblului de birouri Green Court Bucharest, dezvoltat de grupul Skanska pe strada Herastrau, din Capitala. Lucrarile adjudecate au o valoare de 1,9 milioane de euro. Tot noi am construit si prima cladire din cadrul aceluiasi complex. Un proiect inceput in toamna anului trecut, la care lucram si in prezent, este reprezentat de o alta cladire de birouri, PC Business Center, situata pe Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 7-9 A, contract in valoare de 1,7 milioane de euro", a declarat Alexandros Ignatiadis, co-fondator si actionar al Octagon C&E.

Totodata, compania continua sa lucreze la reabilitarea DN 6 (Domasnea - Caransebes, km 408+ 895 - 449+ 960), investitie demarata in 2011. Valoarea totala a lucrarilor executate in cadrul acestui proiect se ridica la aproape un milion de euro. "Pe segmentul de infrastructura avem doua proiecte noi. Unul prevede reabilitarea liniei de cale ferata Brasov - Simeria, pe sectorul Coslariu - Sighisoara, tronsonul Micasasa - Coslariu, in valoare de 260.000 de euro. In acest proiect am fost subcontractati de Aktor. Cea mai recenta lucrare contractata consta, insa, in executia de piloti forati pentru sectiunile A, D si E ale lotului al doilea din cadrul autostrazii Lugoj - Deva, contract in valoare de 5 milioane de lei (circa 1,13 milioane de euro), acordat de catre antreprenorul Salini Impregilo", a mai spus managerul Octagon.

In perioada urmatoare compania va demara lucrarile geotehnice pentru realizarea pasajului subteran din Piata Presei Libere din Bucuresti. Antreprenorul general al lucrarilor este societatea Apolodor, iar valoarea contractului Octagon este de 600.000 de euro.

Articolul complet poate fi vizionat aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu